Midtstøl Sjø

Midtstøl er et kjent navn og selskap i Agder. Vi har vært totalleverandør av grafisk materiell og nett-tjenester for datterselskapet Midtstøl Sjø siden 2012.

Sommeren 2015 laget vi design til foliering av ny arbeidsbil. Her får de vist frem noen utvalgte bryggeprosjekter de er stolte av.

I tillegg til å markedsføre tjenestene deres gjennom søkeannonser på Google, har vi tatt alle bildene som brukes på nettsiden som bakgrunnsbilder. Fordelen med det er at vi tar bilder med det utsnittet og kvaliteten vi trenger. Designet på nettsiden ble høsten 2015 oppdatert til å fungere enda bedre på mobil og nettbrett. Et responsivt og annerledes design, hvor man kan finne sin favorittbrygge eller -sandstrand.

GTM har designet brosjyrer og flyers i flere varianter for å inspirere kundene til hvordan uteområdene deres kan bli. Da de sist trengte nye visittkort, fikk vi trykket dem på en spesiell type plast som hverken kan rives i stykker eller bli ødelagt av regn og sjø. Ordentlige arbeidskarer trenger visittkort som tåler en trøkk!

 

Midtstol 3