Helles gull og sølv

Helles gull og sølv i Grimstad lager håndlaget sølv til bunader fra Agder og Telemark. I tillegg til egenprodusert bunadsølv har de også stort utvalg av smykker, klokker og andre gullsmedartikler fra kjente merker. De ønsket å vise frem sine produkter på nett og utvide salget til større deler av Norge.

I 2015 lanserte vi en lekker nettbutikk med rent design som setter fokus på produktene. De har selv fylt nettbutikken med produkter, tekster og flotte bilder. På nettbutikken er det også integrert en blogg der de legger ut relevant informasjon om sine produkter og aktuelle nyheter i bransjen.

Vi anbefaler ofte kundene våre å jobbe med sosiale medier, og er det noen som får det til så er det Helles gull og sølv! De er aktive på Facebook og har mange følgere på Instagram som nesten daglig blir oppdatert med video og bilder. Den flotte instagram-feeden har vi integrert i nettbutikken til inspirasjon for kundene. 

En nystartet nettbutikk har mange potensielle kunder å nå ut til. Derfor annonserer vi også for utvalgte produktgrupper på Google. Mange nye kunder har funnet hellesgullogsolv.no via denne kanalen.

gtm portfolio hellesgullogsolv700