Markedsføring

Markedsføring på nett er målrettet, målbar og en effektiv måte å bruke markedsbudsjettet på. Vi hjelper deg med digital markedsføring! 

Synlighet på nett er avgjørende i kampen om kundene. 9 av 10 forbrukere er på nett mer enn én gang om dagen. I Norge handler vi stadig mer på nett, men også 60% av de som handler i lokale butikker bruker nettet til å sjekke på forhånd. De fleste vurderer kun 1-3 butikker eller leverandører før de bestemmer seg for hvor de skal handle. Vær tilgjengelig for de som trenger dine varer og tjenester!

Digital annonsering på nett er målrettet og målbar. Det gir deg mulighet til å treffe riktig målgruppe ut fra interesser, kjønn, alder, geografi, søkeord m.m. Våre verktøy gir oss detaljert informasjon om hvordan publikum responderer på budskapet. Kampanjene følges kontinuerlig opp for å optimalisere treffsikkerheten og utbyttet av budsjettet. 

Vi utarbeider design, annonsetekster og innhold til nettsider, kampanjesider og sosiale medier. Vi bruker Google, Facebook og andre relevante kanaler for å gjøre din bedrift synlig på nett for din målgruppe.

Analyse og rapportering

Stor trafikk inn til nettsiden din er bra, men hva gjør kundene dine der?  Hvor kommer de fra, og hva leter de etter? Virker markedsføringen? Hva virker best, og hva fungerer ikke? Hvilket innhold kan forbedres, og hva kan slettes?

Vi samler webtrafikk- og annonseringsdata og presenterer dette i en periodisk rapport. Denne gir grunnlag for forbedringer av både webløsningen og annonseringen.

Sosiale medier

Tilstedeværelse i sosiale medier gir din bedrift muligheten til å treffe kundene dine der de er - og der de forventer å finne deg. Mange av dem er også annonsekanaler.

Sosiale medier fungerer godt til pleie av eksisterende kunder, medlemstilbud, deling av fagkunnskap og aktuelle nyheter, og identitets- og merkevarebygging. Men her er det også noen feller man må unngå.

Vi hjelper til med å sette opp firmaprofiler, og bidrar med råd og tips!

Bruker du markedsbudsjettet ditt fornuftig?

Annonsér der kundene din er - på nett!

brian gtm2

Brian Kamp
Digital annonsering

brian@gtm.no | 919 05 713