Vi serverte gode kake-resultater

I forbindelse med jubileumsfeiringen vår før jul hadde vi gleden av å dele ut gavekort på annonsering til Arendal Forsikring, Fevik Elektro og Sam Berg bakeri i Grimstad.

Sam Berg valgte å bruke gevinsten sin på en «konfirmasjonskake-kampanje» på Facebook i månedsskiftet april/mai. Budskapet ble målrettet mot konfirmant-foreldre i området Arendal og Grimstad, og ved kampanjeslutt kunne vi servere gode kake-resultater: Bestillingene på festkaker kom inn både på telefon, e-post og direktemeldinger. Responsen på annonsen var rett og slett overveldende!

Bakerne i Grimstad fikk virkelig oppleve hvor effektfullt lokalannonsering på Facebook kan være, og har planlagt flere kampanjer sammen med oss utover høsten. Nå er fokuset på godt og lokalt brød i matpakka til skolestart, og lansering av deres nye supporterbrød. Matpakke-annonsen er en mobilannonse hvor vi bruker Kanvas med store og gode bilder.

samberg nistepakke jervbrod

jervbrod skiver samberg

Til høstens kampanjer har vi fotografert en niste laget med nyheten Jerv-brød. Et veldig godt og familievennlig brød, mener vi. Svaberget, FK Jervs supportere, er helt enige og gir brødet terningkast 6!